Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

AirCam UAV fly systems ιπτάμενη κάμερα AerialRobotics


Η AirCam δημιουργήθηκε για να ενθουσιάσει και να εμπνεύσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό κοινό. Με τα UAV (μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα) να λειτουργούν ως απο μηχανής θεός, συλλαμβάνοντας συγκλονιστικές σκηνές, ενώ λειτουργούν αποτελεσματικά σε δύσκολα σενάρια και γυρίσματα. Είναι σε θέση να πετούν χαμηλά και αργά πάνω από ρυάκια, άμμο και χιόνι, και γρήγορες, γεμάτες δράση καταστάσεις.
Τα AirCam UAV fly systems ιπτάμενης κάμερας σύστημα επιτρέπει:
- Άμεσης εγγύτητας γυρίσματα σε ξηρά και θάλασσα. Αυτό επιτρέπει τις λήψεις που διαδραματίζονται σε αυτοκίνητο και σκάφος, σε καταδιώξεις και έχουν την ικανότητα να πετάξουν κάτω από γέφυρες, μέσα από μεγάλες πόρτες και σχεδόν οπουδήποτε ο σκηνοθέτης οραματίζεται.
- Τη λήψη σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες
- Υψηλό η χαμηλό υψόμετρο λειτουργίας
Τo σύστημα της AirCam UAVs μπορεί να αιωρείται και να ελίσσεται κάνοντας περίπλοκους ελιγμούς πάνω από χώρους όπου δεν μπορούν γερανοί, και full-size ελικόπτερα να πραγματοποιήσουν.
Το σύστημα καταγράφει συνεχή ροή βίντεο, αφήνοντας τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται, «πώς κατάφεραν να πάρουν αυτό το πλάνο?;” Πλάνα που διαφορετικά είναι αδύνατο να ληφθούν και χωρίς να χρειάζονται πολλές και χρονοβόρες post-production διαδικασίες. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό στυλ για γυρίσματα και πολλές παραγωγές, παρέχοντας υλικό που προσθέτει αξία στο σενάριο σας.
Τα AirCam UAV fly systems κάμερα και σύστημα περιλαμβάνει:
- Μη επανδρωμένο ελικόπτερο ή ιπτάμενο όχημα, εξοπλισμό εδάφους και φωτογραφικές μηχανές ή βίντεο HD.
- Την ομάδα για την εναέρια κινηματογράφηση, το UAV, τον πιλότο και τον χειριστή της κάμερας.
- Παρέχουμε επίσης Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε χωρογραφία, σχέδιο πτήσης και της εφοδιαστικής λειτουργίας
- Κινητή μονάδα εργασίας (ανάλογα με την τοποθεσία και το χρονοδιάγραμμα του έργου)
AirCam AerialRobotics UAV.
Unmanned aerial vehicle
Surveillance
Ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV), γνωστό ως μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (UAS) είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος (RPA) είναι ένα μηχάνημα, που λειτουργεί από το τηλεχειριστήριο του Navigator που ο πιλότος χειρίζεται αυτόνομα. Κάθε πτήση της AirCam κατευθύνει τα οχήματα με δυο πιλότους ταυτόχρονα τουλάχιστον.
Για τις εναέριες λήψεις χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα εφοδιασμένα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας….
UAV aerial photography and video.
UAV Aircraft & Aerial Video Systems, mounts, cameras fly systems, stabilize.
:: AirCam :: FlyCam HeliCam Productions – AerialRobotics UAV – Greece.
AirCam Fly Cameras Productions, Αεροφωτογραφίες, Αεροφωτογράφηση, εναέριες λήψεις, HELICAM !
Υπηρεσίες εναέριων λήψεων video σε όλη την Ελλάδα Με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα και Quadcopter AeroQuad Airframe για μια πιο ελκυστική γωνία λήψης!
ΑΕΡΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ & ΑΕΡΟ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΑΕΡΟ-ΠΟΛΥΦΑΣΜΑΤΙΚΕΣ & ΑΕΡΟ-ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ
AirCam, UAV fly systems, Aerial Surveillance, UAV flight systems.
Surveillance, αεροφωτογράφιση, αεροκινηματογράφηση, αεροβιντεοσκόπιση ,αερολήψεις με τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα, Συστήματα Παρακολούθησης για στρατό και αστυνομία.
AirCam… The Aerial Cinematographers…
UAV configured to carry the RED One from RED Digital Cinema
ειδικά σχεδιασμένα τηλεκατευθυνόμενα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου